14.11.2008

Tip-tap-tip-tap-tipetipetiptap!

Oltiin tänään bichon frise ry:n pikkujouluissa, Tuomarinkylän vinttikoirakeskuksen tiloissa! :)

Luennoimassa naksutinkoulutuksesta oli agilitykouluttajamme Camilla. Vaikka itse olenkin klikkerillä kouluttamiseen perehtynyt (ja hyväksi koulutusmetodiksi todennut) niin kyllä siitä sai uusiakin juttuja irti :) Toivottavasti mahdollisimman monet bichonistit kiinnostuivat naksutinkoulutuksesta! Ainakin meille naksutin on ollut korvaamaton apuväline, varsinkin noudon opettelemisessa. Luennon ajan leevi sai olla boksissa, ja kyllähän sieltä muutamia tylsistyneitä "huokauksia" kuului ;)
Paljon oli bichonihmisiä tosiaan saapunut paikalle koirineen. Leevi olisi innoissaan halunnut tutustua kaikkiin rotutovereihinsa, kyllähän bichon bichonin tunnistaa!
Luennon lisäksi suoritettiin arvonta, jonka pääpalkintona oli koirafööni sekä hierontalahjakortti. Ja tietysti ohjelmaan kuului myös glögin juominen, ja pipareiden/joulutorttujen syöminen sekä tietysti muiden bichonihmisten ja bichonien tapaaminen. Kaikki eivät suinkaan olleet helsingistä tulleita, vaan jopa valkeakoskelta asti oli tullut porukkaa viettämään pikkujouluja.
Koska jokaiselle joka vei pukinkonttiin pienen pikkujoululahjan tarttui mukaan lahja koiralle, niin Leevi sai myös oman paketin. Yleensä herraa ei lahjojen availu kiinnosta ollenkaan, mutta tällä kertaa se repi innoissaan peketin auki ja löysi siletä hienon pehmeän porsaan, joka röhkii :D
Lahja olikin mieleinen, sillä sen kanssa vedettiin kunnon hepulit ympäri asuntoa..

2 kommenttia:

Janni kirjoitti...

Ooih, oli varmaa superkivaa tuolla pikkujouluissa ;-) Olis mahtavaa itekkin päästä sinne!

Janni kirjoitti...

Jep, Evita on ihan agilityhullu, niin kuin mäkin, mutta toisaalta myös joskus heittäytyy kunnon mettäkoiraksi ja kulkee kuono maassa ilman korvia :D Mutta pääasiassa se tykkää, aina innoissaan kun tietää minne pääsee ;-)