19.12.2008

Pentuja katsomassa ja Leevin kuulumiset

Leevi on nyt terve, ei enää tietoakaan siitä keuhkoputkentulehduksesta. Yskiminen on loppunut ja olen pikkuhiljaa lisännyt liikunnan määrää. Torstain agiliitelyt jätettiin väliin, kun en ollut vielä100 % varma että Leevi jaksaa täyden treenin vetää - se kun ei agia ota mitenkään rauhallisesti :D

Tänään vein Leevin Nellyn kaveriksi, Heidille hoitoon. Itse lähdin Hämeenlinnaan pentuja tapaamaan ja vasta illalla olin kotona. Aivan ihania olivat pienet portugeesipentuset :) Ihanan uteliaita ja reippaita olivat kaikki. Vielä pitäisi tasan kaksi viikkoa odotella, ja sitten koittaakin jo pennunhakureissu! Tosin se 2 viikkoa voi tuntua todella pitkältä, kun kovasti odottelee.

Illalla kun Leevin hain, niin herra ei olisi halunnut kotiin lähteä kun Nellyn luona oli niiiin kivaa :D Olivat kuulemma riehuneetkin yhdessä ja ilmeisesti leevillä oli hyvin hauskaa kuten aina nellyn kanssa. On ne vaan niin hyvät kaverukset! :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tultiin vastavierailemaan! Joo, tosiaan Lillin (eli minun) kirjoittama juttuhan se oli lehdessä Oivan oppikoulusta. Lillin saattoi bongata myös keskiaukeaman kalenterista oikean puolen ylimmäisestä kuvasta :) Ja bichon frise ryn: seinäkalenterissakin Lilli oli toukokuun kohdalla. Mutta voi että, teillä on varmasti kova jännitys siellä kun pentu saapuu kahden viikon päästä!! Itsekin tykkään kovasti vesikoirista, varsinkin lagotoista ja irlanninvesispanieleista, portugeesi on kyllä vähän tuntemattomampi rotu. Täytyy seurailla ahkerasti teidän blogia sitten pentukuulumisten merkeissä :) Näillä näkymin ei valitettavasti päästä Oivan oppikouluun tammikuussa, kun se sattui juuri perjantaille :( Muuten oltaisiin kyllä ehdottamasti tultu mukaan... Ehkäpä kevään ryhmään sitten. Paljon rapsutuksia Leeville ja oikein mukavia talvipäiviä - jospa sitä luntakin vähän saapuisi maisemia kaunistamaan?!
Ja onneksi Leevi on nyt parantunut! :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, vielä piti sen verran kysyä, että mikäs noista pennuista on teille tulossa vai onkos se vielä salaisuus? Kävin nimittäin äsken siellä kennel Pennydalessa ihastelemassa pienokaisia :) Suloisia veijareita! Miten muuten päädyit juuri portugeesiin? Entä mitä harrastuksia olet ajatellut aloittavasi? Voi että, kamala pentukuume on kyllä itsellänikin, niin on ihana lukea niistä, joille pentu ON tulossa :)