19.12.2008

Viikon kuva: UNI





Tässä portugeesikuumetta potevana on Vesikoirafoorumista tullut tuttu paikka. Nyt Vesikoirafoorumilla on käynnissä "Viikon kuva" haaste, johon mekin otamme nyt osaa. Tässä tulee ensimmäiset kuvat ja teemana on "uni". Kuvissa ei poseeraa kuitenkaan vesikoira - vaan blogin tähti Leevi, pian näissä tullaan kuitenkin jo näkemään myös pieni musta portugeesineiti :)
Uni aihe oli kun Leeviä varten tehty, vaikkakin tämä blogi kertoo eniten siitä Leevin energisestä ja vauhdikkaasta puolesta - niin Leevi myös rakastaa nukkumista ja laiskottelua kaiken muun toiminnan vastapainoksi.
En voinut tyytyä vain yhteen kuvaan, joten laitoin kolme. Ensimmäisessä kuvassa Leevi nukkuu kaikista tavallisimassa asennossa, se tykkää nukkua rennosti selällään. Toisessa kuvassa olen yllättänyt Leevin nukkumasta sohvalla olleesta kassista, ja tilanne oli pakko ikuistaa :D On niin "Leevimäistä" keksiä vähän erikoisempia nukkumispaikkoja.. Kolmannessa kuvassa oli jostain syystä jäänyt talouspaperirulla lattialle ja sen parempaa päänalustaa ei pieni koira voisi toivoakkaan :)

Ei kommentteja: