11.12.2008

Voihan räkä!

Eilen yöllä Leevi alkoi huolestuttavasti yskimään, ja aamulla sama juttu - nyt sitä on sitten jatkunut koko päivän. Nyt päivällä se on kakonut limaa ulos, aika selvä kennelyskä siis. Voihan räkä!
Nellyltä luultavasti on sen saanut, vaikka ollaankin kaverukset eristetty neidin sairastelun ajaksi. Ilmeisesti Leevi on jo bakteereja kantanut muutaman viikon, mutta nyt vasta alkoi oireilla.
Kyllä harmittaa tämä tilanne, vaikkei sille mitään voikkaan. Pentuja piti sunnuntaina mennä katsomaan, mutta taitaa olla järkevintä olla menemättä. Jouluna piti meille tulla koiravieras Riku, muttei taida sekään onnistua. Niin, ja Leevi joutuu olemaan vielä edelleenkin Nellystä erossa, eikä voida lenkkeillä muutenkaan koiraseurassa. Ja piti vielä treenitkin peruuttaa.
Omistajalle on nyt kova pala olla lenkkeilemättä ja treenaamatta tuon koiran kanssa. Suorastaan kamalaa! Mutta tärkeintä on pitää nyt Leevi levossa, että toipuu mahdollisimman pian..

2 kommenttia:

Janni kirjoitti...

Tosi harmijuttu ;-(
Pikaisia paranemisia Leeville!

Anonyymi kirjoitti...

Leevi-parka :( Olen kuullut ainakin viidestä koirasta jotka ovat tänä syksynä sairastaneet kennelyskää... Pikaisia paranemisia ja rapsutuksia Leeville! Joko olette päättäneet mikä pennun nimeksi tulee? :)
t.Essi & Lilli-bichoni