20.1.2009

Kuulumiset

Leia täytti tänään 10 viikkoa ja on asunut meillä 2,5 viikkoa. Vaikea enää kuvitella elämää ilman sitä. Neiti kasvaa hurjaa vauhtia, ja on ottanut jo Leevin korkeudesta kiinni. Painoa on Leialla reilut 5 kg tällä hetkellä, eli kilo vähemmän kun Leevillä.
Leian kanssa tehtiin sunnuntaina tutkimusmatka suureen maailmaan :-D On se niin hauska, kun pennulle kaikki on niin uutta ja ihmeellistä. Käytiin Pasilan juna-asemalla harjoittelemassa kontaktin ottamista ja istumista ihmishälinän keskellä. Samalla tuli tutuiksi bussi ja aivan uutena juna.
Leialla on myös uusia koiratuttavuuksia, sen lisäksi että Ruuti käyt viikoittain painimassa Leian kanssa niin meillä kävi Lauantaina Leevin paras ystävä bichoni Nelly trimmissä ja samalla pääsi tutustumaan meidän uuteen perheenjäseneen. Kuvia tästä valkomustasta kolmikosta tulee blogiin sitten kun Heidiltä ne saan :) (Itse olen ollut laiska kuvaamaan viime aikoina..)
Tänne Helsinkiin saatiin taas lunta meidän kaikkien iloksi :)


Torstaina oli treenit Leevin kanssa Hyvinkäällä. Tehtiin tällä kertaa irtoamisharjoituksia, joka olikin paikallaan. Leevin kanssa kun on siinä ollut ongelmaa. Rata oli pieni mutta sitäkin haastavampi, puomin alla meni käyrä putki (putken suut eri suuntiin) - ja koira täytyi ohjata puomin kohdalta putken jälkeiselle hypylle - koska sinne ei ehtinyt millään ennen koiraa. Leevi tajusi idean heti kun namikippo laitettiin hypyn taakse odottamaan, näin kun muutama kerta tehtiin niin alkoi sujumaan ilman namikippoakin. Olin tyytyväinen Leeviin, sillä se alkoi irtoamaan tosi kivasti. Tätä kun vielä treenaillaan niin hyvä siitä tulee :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! kiva kun löysin tämän blogin Toron sivuilta :) mukava lueskella Leiankin kuulumisia! itse kirjoittelen www.basset.vuodatus.net sivulle. Toivottavasti ehdittäisiin viedä Leia ja Lento leikkimään tässä joku päivä
t. Lotta, Bambu ja lento