9.1.2009

Vuoden ensimmäiset agitreenit

Tauon jälkeen olikin kivaa päästä agilityyn, 3-4 viikkoa oli taukoa.. Hyvinkäälle siis suunnattiin.
Treenattiin pitkästä aikaa ihan yksittäisiä esteitä, etenkin pussia, rengasta ja keppejä. Leevi sitten veti komean sisääntulon hallille, tai siis lähti jonkun hajun perään huitelemaan kuurona eikä kuullut mitään. Niin ja meni sitten yhden uroksen luokse murisemaan, ja aloitti tappelun. Joskin sain sen nopeasti sitten revittyä pois, ettei isompaa kahakkaa syntynyt. Ja tälläinen ei ole kyllä yhtään Leevimäistä, en tiedä mikä siihen tuli. Täytynee jatkossa pitää se paremmin hanskassa kentällä, en osannut aavistaa että se lähtis kun ei se sitä koskaan tee..
No mutta treeneihin. Pussi meni tosi hyvin, laitettiin namikippo pussin päähän ja eteen-käskyä tuli samalla treenittyä. Ei meillä pussilla ole ongelmaa, se on varmempi kun putki. Putkeen irtosi tosi näppärästi, mitä ei yleensä tee. Toivottavasti alkaisi pikkuhiljaa irtoomaan radallakin putkelle paremmin. Otin myös kontakteja puomilla, hyvin meni. Renkaan kanssa oli ongelmaa, Leeviä ei olisi voinut vähempää kiinnostaa muu kun haisteleminen (mikä lie haju siellä oli), mutta otettiin sitä paljon ja lopputulos oli se että se meni renkaasta kovasta vauhdista - ei mennyt ali tai sivusta mitä se kyllä kokeili useaan kertaan. Kepit meni hyvin! Saan olla sen edellä monta metriä, eikä Leevi lopeta sen takia kepittelyä. Varmuutta on tullut lisää, vaikkakin kepeille menoon tarvii treeniä.

Sellaset treenit meillä, ensi viikolla taas :)

Leian kanssa olisi huomenna tarkoitus lähteä treffailemaan sahaajakadulle muita vesikoirapentuja, joten siitä lisää huomenna!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Meinaat viedä jo pienen pennun tapaamaan muita koiria... taitaa olla kyllä hieman liian aikaista??? eihän sillä voi olla vielä edes rokotukset kunnossa. No jokainen tekee tietenkin tyylillään...