3.1.2009

Yksi päivä takana uudessa kodissa




Vihdoin se päivä koitti ja pikku portugeesin alut täyttivät seitsemän viikkoa. Eilen lähdin sitten pentusta hakemaan kotiin. Pääsimme pennun siskon kanssa samalla kyydillä kotiin, sisarukset nukkuivat koko matkan vierekkäin Leevin boksissa :) Elikkäs tosi rauhallisesti meni kotimatka. Kotona mietiskelin vielä nimeä pennulle, ja niimpä pennusta tuli Leia :) Eteiseen tultaessa pikkuinen oli vähän ihmeissään, mutta heti leevin nähtyään alkoi riehuminen :D Oli heti kun kotonaan ja juoksi Leevin perässä häntä heiluen. Leevi oli kiinnostunut uudesta tulokkaasta, ja on tosi kärsivällinen ollut. Mutta kyllä se vähän kammoksuen sitä katsoo, kamala kiusaava musta pallero.

Yllätyin miten rohkea pentu Leia on, tosi reipas tyttö ja hyvä niin :) Ensimmäinen yö meni hienosti, Leia nukkui omalla paikallaan häkissä, sänkyni vieressä. Alkuyöstä piti vinkua, muttei kestänyt kymmentä minuuttiakaan niin sieltä kuului jo tyytyväinen tuhina :) Ja aamuun asti nukkui. Hädät tulee hienosti paperille aina.

Ihana pentu kyllä, tälläinen vauhdikas otus sopii perheeseemme hyvin :)

Kuvia ei bloggeri taas suostu laittamaan, ja myös osallistuminen viikon kuva haasteeseen viivästyy :/ Mutta yritän myöhemmin uudelleen.. Edit// Sain kuvat laitettua :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta tulokkaasta!! :) Täytyypä tulla kurkkimaan kunhan saat kuvia laitettua :)

Anonyymi kirjoitti...

Jäin miettimään kun tuossa sivussa olevassa boksissa lukee että Leia ois muuttanu teille 2.2... hmm?? :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea uuden Portugeesipennun johdosta! Toivottavasti näemme sen pian! T.Jenni, Vilma ja Elli

www.vilmaelli.vuodatus.net

Janni kirjoitti...

Onnea paljon uudesta pennusta! :-) Odotan innolla kuvia hänestä.
Kauniin nimenkin hän sai ;>

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas! Vaikka tuossa ylempänä Anonyyminä kirjoitinkin, niin tuota ekaa Anonyymin viestiä en kuitenkaan kirjoittanut eli joku muu huomautti sinua tuosta päivämäärästä;)Jenni

Anonyymi kirjoitti...

Voi että! On kyllä niin sulonen vesseli tuo Leia :)) Ja ihana nimi muuten, vähän harvinaisempi, ei varmaan tule heti toista samannimistä lenkillä vastaan ;) Paljon rapsutuksia pikkuiselle. Miten paljonkohan tuollainen portugeesivauva mahtaa painaa, onko jo Leevin painoinen?

Anonyymi kirjoitti...

Heippa ! Ihania kuvia olet alittanut Leiasta blogiinne!! Paljon rapsutuksia molemmille karvakuonoille ja onnea yhteisen elämänne alkutaipaleelle!!
T:Satu, Toro ja Tico

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea uudeta pallerosta! Toivottaa Pennydale-serkku Luna, Bolognese Minttu ja Anni :)

apartanen.vuodatus.net