25.9.2011

Agilitykentällä

En edes kehtaa kuvailla millainen sotku meillä oli kun kotiuduin aamun kirpparikierrokselta. Ei siitä sen enempää, paitsi että herra Leevin treenit olivat hyvin niukat, koska sen vatsa oli pullollaan biojäteastian sisältöä..

Lähdettiin Heidin kanssa siis Ojankoon pyörällä + metrolla, joka on osoittautunut nopeimmaksi reitiksi agilitykentälle (matka kestää jopa alle tunnin!). Piisonit Leevi & Ninja saivat kunnian istua pyöräkorissa ja Leia taa hyvin lämmiteltyä/jäähdyteltyä sen juostessa matkat fillarin vieressä. Ihmisissä jostain syystä herättää suurta hilpeyttä nämä meidän pyörä + koirat viritykset ;)

Leevi teki ainoastaan puomia, 6 kepin keppejä ja keinua. Puomilla keskityin siihen että se juoksee kontaktit oikein, jospa noista "osuu jos osuu" kontakteista saisi hiottua kunnollisemmat juoksukontaktit? Keinu mentiin lentona ekalla kerralla, ei auttanut SEIS-huudot kun oli nopeuslukemat oli liian kovat ja Leevi päätti että mitäs turhia himmailemaan.. Ja minä kun luulin että sen keinu olisi saatu treenattua kuntoon.. No loput keinut oli ihan kivoja, ehkä vähän hätäsiä kyllä nekin, mutta se stoppasi sentään. Kepeillä vähän sählättiin, jostain syystä Leevi ei ole koskaan osannut kunnolla hakea 6-kepin keppirivistöä, 12 kepit menee niiiin paljon hienommin. Herralla oli taas virtaa niin että sai olla jarruttelemassa..

Leia teki hyppytekniikkaa kuudella suoralla 30 cm korkealla hypyllä ja meni aika kivasti. Tehtiin myös sellaista putkiympyrää, lähettelin sitä keskellä olevalta hypyltä vuoronperään milloin mihinkin putkeen, eri ohjaustavoilla. Putket löytyi hyvin. Keppikujalla tulikin taas ongelmia.. Leia meni alkuun niin lujaa kun jaloista lähti ja nyt vaan ravaili..! Se on vakaasti päättänyt että kepit on tyhmät. Palattiin ihan alkutekijöihin, niin leveään kujaan että on melkein mahdottomuus mennä ohi. Loppua kohden tuli vähän vaihtia ja intoa lisää, vaikka ei siinä yhteydessä voinut nopeudesta puhua..
Puomilla hiottiin kontakteja, ja teki tosi hyvin! Lisäsin etäisyyttä puomiin ja jäin kovasti koiran jälkeen, ja Leia odotti hienosti kontaktilla :) Jatkoin myös matkaa reilusti, ja se pysyi joka kerta loistavasti.

Tässä kuvia koirien treeneistä, kiitos niistä Heidille!





























4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Heidi kirjoitti...

En nyt osaa tätä kommentointihommaa... Kokeillaas nyt :)

Ai että toi Leevin puomikuva on edelleen ihan mun suosikki, alkaa heti hymyilyttää :)

Jätkä jotenkin ihan elementissään.. (vai pitäisikö sanoa mies, eihän herra nyt enää mikään pojankoltiainen ole vaikka joskus käyttäytyykin kuten yksi....)

Nea kirjoitti...

Ihania kuvia! Teidän pitää joskus lähteä meidän kanssa treenaamaan! ;)

Laura kirjoitti...

Heidi/ Joo noi Leevin kuvat on niin.. Leevin näköisiä :D Kiitos niistä!

Nea/ Niin pitää! Mä tosin käyn ojangossa treenailemassa lähinnä arkiaamuina/aamupäivinä kun mulla on vapaapäivät yleensä keskellä viikkoa. Mutta joku viikonloppu vaikka, aamupäivät silloinkin sopii parhaiten, koska menen illaksi/yöksi töihin :) Mites sulle kävis?