18.9.2011

Peltokoiria


















Kokeen jälkeen käytiin koirien kanssa pellolla, tai pikemminkin sen jälkeen kun saatiin se kehänauha käärittyä.. Meni pieni tovi. Pyydettiin siis Amyn kanssa kehänauha itsellemme kokeen jälkeen, ja antoivat mielellään sen :D Koemaisia treenejä siis tiedossa!


Seisotuskuva villahousuisesta (*hakee trimmerin kaapista*) Leiasta on siis Amyn käsialaa, ja ensimmäinen kuva on historiallinen - Leia ja Sansi samassa kuvassa..!


Nyt on niin parasta aikaa vuodessa harrastaa koiria. Syksy on niin kaunis, että on ihanaa ulkoilla paljon. Ja mikä parasta, mulla on viikonloppu vasta puolivälissä! Keskiviikko-iltapäivänä alkaa vasta työviikkoni :D Ruhtinaallista, vähän kun lomalla olisi.. :)

6 kommenttia:

Amy kirjoitti...

Hienoja kuvia! Sansi on tuossa yhteiskuvassa sen oloinen kuin ei Leiaa näkisikään xD

karoliina kirjoitti...

yksi tokotulos on jo päätynyt koiranettiin! ps. en tiedä ootko tietoinen, mutta 7.5 kokeen tulokset oli kadonnut postissa johonkin, kennelliitolla pitäisi olla kopiot, että ehkä ne joskus tulee koiranettiin....

karoliina kirjoitti...

niin ja hei pitää kattoa sitä ens torstaita sitten vakavasti ihan! :D kunhan mun pikkueläin ei ole kovin äksynä vielä silloin. voisi toisaalta tehdä hyvää jos toi äksyily on uhmaa.

Laura kirjoitti...

Amy/Kiitos, laittelinkin sulle jo linkkiä niihin sansin kuviin :)

Kartsu/ Niin se meidän surkea ALO3siis :( Ihan mun tuuria, että se ALO1 katoaa jonnekkin :'D Niin katosi matkalla kennelliittoon se Leevin todistuskin.. Toivotaan että se torstai nyt onnistuu, olis kiva nähdä pitkästä aikaa :)!

Laura kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Amy kirjoitti...

Sansillakin näkyy KN:ssä 4 ei-ykköskoetta x)
Kiva, meidänkin eka koe 7.5. josta saatiin ykkönen, jos sitä ei näy siellä. Mua ei ois haitannut, jos kaikki ei-ykköset ois jäänyt näkymättä xD
Ja meidän 14.5. kokeen tulokset olivat myös hävinneet jonnekin jossain vaiheessa, mutta saivat ne sitten näkyviin KN:iin.