4.5.2012

Hyvän mielen haaste

"Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen). "

Kiitos haasteesta Mialle.

1. Lenkit koirien kanssa keskiyön hiljaisuudessa. Kun koko muu maailma nukkuu ja aika tuntuu pysähtyneen paikalleen.

2. Se, kun Leevi nauttii raikkaan merituulen haistelusta ja tuoreen ruohon maistelusta täysin siemauksin. Siitä muistaa miten pienistä asioista onnellisuus koostuu.

3. Leia meren äärellä. Se, kuinka se kiitää pitkin rantahiekkaa ja sukeltaa kerta toisensa jälkeen meriveteen. Kuinka se vaan kerrassaan näyttää kuuluvan sinne merivedestä kihartuneen turkkinsa kanssa ja kuinka se siitä nauttii jokaikinen kerta yhtä paljon.

4. Hyvin menneiden treenien jälkeinen hyvä fiilis! Se onnistumisen ilo siitä että olet onnistunut koiran kanssa jossain matkan varrella vaikeuksia tuoneessa jutussa. Tai se kun olet taas oivaltanut jotain olennaista koirasi kouluttamisesta.

5. Se Leevistä paistava ilo vuosi toisensa ja kerta toisensa jälkeen kun se saapuu agilitykentälle. Silloin ei tarvitse miettiä miksi harrastankaan tätä lajia tai miksi vaivaudun tänne kentälle useamman kerran viikossa. Kun piisoniherra on hepulin vallassa aina kentälle tullessaan, se vilpitön riemu niinkin "pienestä" asiasta saa aina hymyn huulille.

6. Toisinaan harmaankin arjen keskellä koirien toinen toistaan nerokkaammat älynväläykset, joille et voi kun nauraa..

7. Leian naurava häntä. Kuinka se joka ikisen ihmisen toivottaa meille tervetulleeksi milloin minkäkinlainen esiteltävä  pehmolelu suussaan ja häntä paukuttaa seiniä ja ovia. Kuinka se toisinaan herää itsekin siihen että sen häntä alkaa heilua kesken makeiden päiväunien.

8. Pitkän työpäivän jälkeen kun pääset vihdoin kotiin, sinua odottaa kaksi iloista ja toiveikasta silmäparia, kun kysyen "Mitäs meillä tänään on ohjelmassa"? Sitä piristyy kummasti.

9. Kylmän talvisen iltalenkin jälkeen käpertyä lämpimän viltin alle lukemaan hyvää kirjaa ja kaksi karvakuonoa lämmittää kylmiä varpaitasi.

10. Se, kun Leia saa kaverikoirahuivin kaulaansa merkiksi vierailusta ja sen ilme on juuri sellainen että "Nyt lähdettiin töihin!". Se, kuinka voit kiireettömästi istua alas ja vain olla läsnä näille ihmisille. Ja se tunne kuinka paljon koira voi ihmisille tuoda iloa jo pelkällä läsnäolollaan.


Haaste matkaa nyt vuorostaan Kanervalle , Nealle , Heidille , Amylle ja Karoliinalle .

Ei kommentteja: