19.5.2012

Menossa





                                        
                                      Kaikki kuvat ottanut Karoliina, kiitos :)!

Eilen Karoliina tuli Nemon kanssa tänne Helsinkiin meitä ilahduttamaan. Pyörittiin koirien kanssa keskustan turistivilinässä, haisteltiin merituulta ja kierreltiin kauniissa puistoissa. Käytiin me Kaisaniemessä tokoilemassakin lyhyesti ja loppupäivä vietettin täällä idässä. Kuvat siis kotoisin tuolta reissulta. Oma kamera ei tullut (taaskaan) mukaan, olen kai tullut hysteerikseksi sen kuivana pysymisen suhteen. Eikä loppuenlopuksi edes tainnut sataa.

Koska en aina jaksa ikävystyttää blogimme lukijakuntaa jatkuvilla paikallaolopäivityksistä, niin tässä nyt jotain tiivistelmää viikon tokoiluista. Leian kanssa ollaan useampana iltana käyty viilarilla paikkistelemassa. Olen mennyt itse piiloon ja palkkaillut tiheasti, koiran käytös pysynyt samanlaisena riippumatta siitä olenko näkösällä vai en. Myös kotipihassa olen hyödyntänyt varastoa piilopaikkana. Leia on ollut tosi rauhallisesti. Huippua! Olen myös tehnyt sille paikkiksia niin että itse olen selkä koiraanpäin. Varovasti edetään, en haluaisi kuitenkaan takapakkia enää milliäkään.
Kaukot on toimineet hyvin, samoin nouto ja hyppy. Jäävissä olen jatkanut sen siedättämistä siihen että kierrän Leian takaa, josta se meinaa vaihtaa lonkalle kyttäillessään missä menen.. Treeniä..treeniä..

Ageistakaan en ole tainnut raapustella kummemmin. Tänään käytiin taas ojangossa. (Jestas oli yhdellä lapsella hauskaa sen todetessa että "tolla mustalla koiralla" on ihan kalju pylly! Toinen nauroi kippurassa metrossa, niin ettei meinannut loppua tulla.. :-D)  Leia teki tänään keppejä monta toistoa suh.kapealla kujalla ja oli pätevä :) Neidin kanssa tehtiin kippopalkalla myös kunnon hyppy-putki vauhtisuoria, joissa oli kiitettävästi vauhtia! Lisäksi muisteltiin pussia ja kontakteja. A-lla ja puomilla oli pysähtyi tosi nätisti ja odotti hyvin lupaa singota parin metrin päässä odottavalle kupille. Tosi hieno oli!

Leevi teki välistäveto- ja esteiden kiertämistreeniä ihan mieleen palautteluna. Keppejä tehtiin kanssa radanpätkän osana, ja haki niitä tosi kivasti sekä meni tosi itsenäisesti. Niin, kunnes muutin vähän rataa ja totesin että eihän tuo koira vieläkään hae kunnolla keppejä "väärältä puolelta". Toiselta puolelta menee kepit ihan tosi sujuvasti, ei mitään ongelmaa. Naksuttelin sen kanssa sitten tuota toista puolta, ja hitaasti kyllä raksutti pikkuäijällä. Meni sitten yhden välin kerrallaan, ei katsonut aina edes eteenpäin ja meno hidasta kun mikä.. En vaan ymmärrä miten se voi sille vuodesta toiseen olla yhtä vaikeaa, ihan kun se ei osaisi pujotella ollenkaan toisesta suunnasta, ja toiselta puolelta taas mennään niin täpäkästi että :( Ehkä sitä pitäis vaan vahvistaa ja vahvistaa.. Vai onko sen nyt niin väliäkään.. Muuten koiruus oli oikein hieno agipiski taas.

Nyt on taas joka illalle ollut agia ja tokoa ohjelmassa ja vaikka mitä muuta koiramaista ohjelmaa, ei ole kyllä vapaa-ajanvietto-ongelmia :D Mutta miten ihmeessä sitä ehtis jossain välissä kunnostautumaan siellä mejä-puolella.. ja jäljellä? Kesälomalla ainakin.. Tarvittais nyt kipeästi ainakin pari tuntia lisää jokaiseen vuorokauteen!

1 kommentti:

Sara kirjoitti...

Jee, loistavaa että paikkis etenee!

Hitsit että tuli noista kolmannen kuvan portaista ihan hillitön déjà vu-tunne, just tollaset meillä oli ala-asteella pesiskentän vieressä :D