26.7.2012

Sitä ja tätä

(c) Karoliina, vasemmalta oikealle: Cava, Leevi, Leia, Nemo, Blanka

 Viimeisimmän päivityksen jälkeen ollaan jatkettu ahkerasti toko- ja agitreenejä, käyty pidennetyllä viikonloppureissulla Lempäälässä ja vietetty rentouttavaa lomaa. Viime viikko kului käytännössä hevostalleilla, kun allekirjoittanut elvytti hevosharrastustaan tehokoulukurssilla. Kesäloma on muutenkin kulunut aika rennoissa merkeissä, olen oppinut arvostamaan sitä ettei kokoajan ole kiire jonnekkin - kellon kanssa ei tarvitse juosta kilpaa. Ehkä se tekee ihan hyvää..

Toisaalta odotan tulevaa syksyä. Ilmotin Leian nyt elokuulle näyttelyihin helsinkiin ja tervakoskelle, syyskuussa helsinkiin ja porvooseen. Hyvinkäällekin ehkä suunnataan, ja on tossa nyt muutama muukin näytelmä rustattu alustavasti kalenteriin ylös. AVO korkataan tokon osalta syyskuussa, riippuen koska neiti aloittaa juoksunsa. Lisäksi olisi  varovainen tavoite päästä starttaamaan agimölleissä, ja Leeviä taas odottaa syksyllä ainakin 6 starttia virallisia ratoja.. Ensi viikolla on myös Leian luonnetesti ja agilityleiri...

Missä se koiralle kuuluva makkara? Väsyttäähän se ylimääräinen venailu nuotiolla...
 Leian piilopaikkis on edistynyt hiljalleen, kunnes tänään neiti päätti juuri 3 minuutin kohdalla tallustella hiljakseen piilolle tsekkaamaan mitä se mamma niin innokkaasti siellä höpisee Amyn kanssa.. Perhana sentään. Tehtiin lopuksi vielä onnistunut 2 minuutin piilomakuu, josta superpalkka. Mutta, saadaanko me tuo makuu reilussa kuukaudessa toimimaan? Ainakin toivon sen nyt oppineen että sinne piiloon se EI ole tervetullut, ja joutuu salamana takaisin.

Muuten tämän päivän tokot meni niin nappiin. Tein kaikki avo-liikkeet putkeen ja hyvin toimi piski. Erityisesti nouto oli hieno, ja hyppy. Jäävätkin on alkanut toimimaan paremmin. Ja hemmetti soikoon, mehän treenataan tuo paikkis kuntoon niin saadaan koko paketti koevalmiiksi.

Agissa neiti toimi niin hyvin viimeviikolla. Tein sen kanssa suht pitkääkin rataa, ja sen verran pitkiä suoria että sitä vauhtiakin löytyi koirasta aika kivasti.. Keinuakin tehtiin tehotreeninä taas, ja kontakteja.. ja keppejä tietenkin. Ja ne tuon kepit on niin siistit, aina kun se viitsii keskittyä niiden hakemiseen kunnolla.

Ei kommentteja: