9.5.2013

Helatorstain kisat

Huh, mikä päivä. Tuli kyllä tehokkaasti vietettyä päivä aamusta iltaan ojangossa ja kasvattaa treenimotivaatiota seurailemalla toinen toistaan hienompia suorituksia :)

Leia korkkasi aamulla ensimmäiset viralliset kisansa, jestas miten paljon jännitin niillä radoilla.. Ensimmäinen rata oli hypäri. Leia kaahasi putkesta turhan kovaa kepeille ja teki sitten puolessa välissä keppivirheen kun sen rytmi meni sekaisin. Vitonen siis radasta ja aika vähän miinuksella vaikka jouduinkin ottamaan kepit uudestaan ja meni turhaa aikaa siihen.
Agirata oli mielettömän suoraviivainen ja simppeli, mutta eikös Leialla vähän karannut mopo käsistä ja teki lentokeinun.. Mentiin keinu uudestaan ja pysähtyi sitten nätisti, muilla kontakteilla ei ongelmaa. Lisäksi se varasti lähdössä, jonka vuoksi pudotti rimankin alas, puomilla se horjahti jotenkin ylösmenolla... Mentiin kuitenkin loppuun hyvällä fiiliksellä ja kepitkin Leia meni ihan hyvin. Lämppäalueella käytiin sitten vielä vähän kertaamassa keinua, eikä sitten mitään ongelmaa..Nyt vain keskitytään sen kanssa noihin lähtöihin ja panostetaan keskittymisen jaloon taitoon, eiköhän se siitä ala joskus sujumaan.

Leevin kanssa hyllytettiin agirata, koska herra lukitsi jo kaukaa putken ja sinkosi sitten väärään päähän. Piisoni ei katsellut yhtään mihin sitä olen ohjaamassa vaan paineli suoraan menemään ;)
Hypäriltä sitten 0, mutta aika 0,5! Taidettiin olla neljänsiä, eli täpärästi meni taas LUVA ohi.. Hyppyrata oli aika vaikea ja siinä oli monta potentiaalista kohtaa mennä meillä pieleen,sellainen pyöritysrata.. Sen takia ehkä itsekin keskityin paremmin ja Leevi kuunteli ohjausta hyvin.

Leia oli kerrankin kauniisti kevythäkissä, nukkui vain koko loppupäivän siellä tyytyväisenä Leevin kyljessä kiinni kun itse touhuilin kolmosluokan radoilla työntekijänä. Taisi olla mielissään kun sai itsekin tehdä jotain muuta kun hengailla turistina kisapaikalla ;)

muoks1: Tässä vielä videot Leevin radoista: A-rata ja B-rata . Kiitos Sarille ja Nealle kuvaamisesta!
muoks2: Leian agirata (menkööt nyt sekin.. ;)) tässä .Kiitos Anskulle kuvaamisesta!

Ei kommentteja: