5.5.2013

Leevi 10 vuotta!


Pikkukoira täyttää tänään kokonaiset 10 vuotta! Onko se nyt niinku joku seniori vai? ;)
Tuo koira on näiden vuosien aikana antanut niin järkyttävän paljon sisältöä elämään, valtavasti uusia ihmisiä, koiria, elämäntavan, iloja, suruja, naurua, onnistumisia.. Ja edelleenkin se yllättää minut joka päivä uudestaan ja uudestaan, ja paranee vaan vuosi vuodelta.
Silti on hassua että siitä on kokonainen vuosikymmen kun Leevi tuli taloon ja tämä pikkuinen koiratyttö oli varmasti maailman onnellisin ihminen sillä hetkellä. On se vaan hieno koira ja mielettömän rakas :) Toivottavasti meillä on vielä edessä monia yhteisiä vuosia!


Niin ja käytiin me eilen kisaamassa agilityäkin tuon pienen valkoisen kanssa. Ei mennyt ihan nappiin. Sain illalla videota radoista ja kyllä se tosiaankin näytti yhtä kamalta kun se radallakin tuntui. Toiselta radalta haettiin vitonen + yliaikaa keppivirheestä ja toiselta hylly kun Leevi hyppäsi hypyn väärään suuntaan. Videon nähtyäni en yhtään ihmetellyt miksi se teki niin.. Koira oli siis hieno, mutta ohjaaja auttamatta liian myöhässä joka käänteessä ja ohjaus vähän hukassa.. Noh, torstaina sitten lupaan tsempata, ei enää tälläisiä sählinkiratoja..

Ei kommentteja: