28.6.2013

Kesäheiloja ja hiekkarantoja


                                      Välillä väsyttää näiden kakaroiden vahtiminen.. T:Leevi

 
Leevin tehtävänä on viime viikkoina ollut näiden junioreiden (alle 6-vuotiaiden..) kaitseminen, rikkaruohojen harvennus pihoilta, sohvan lämmittäminen ja kaikkien koirien ruokakuppien huolellinen peseminen joka toisinaan vie hyvinkin kauan aikaa koska huolellinen täytyy olla..
 
Leevi on koiralauman pomo, ja nauttii siitä suuresti. Useimmiten pelkkä vihainen silmäys riittää pistämään juniorit ojennukseen tai ainakin kiertämään itse piisonin kaukaa. Riitaa se ei haasta koskaan, mutta on aina valmis järeämpiinkin toimiin jos alamaisilla on jotain epäselvyyksiä laumahierarkiassa. Onneksi hyvin pienillä kärhämillä ollaan selvitty vaikka hoitokoiria on ollut milloin minkäkin laisia.

 
Leian uusin kesäheila on tämän viikon meillä majaileva Sesse. Leia on selvästi onnellinen rotutoverista joka jaksaa samantapaisia (rajuja..ja vauhdikkaita..) leikkejä sen kanssa päivästä toiseen.
Ollaan käyty treenaamassa siellä sun täällä, samoiltu metsissä ja pelloilla, riehuttu koirarannassa muutamaankin otteeseen, nähty koirakavereita ja sen sellaista. Leia ja Sesse on niin mainio parivaljakko, että haikein mielin siitä luovun :) Kyllä laumassa pitäisi kolme koiraa olla.. Onneksi on näitä varajäseniä, mitä hengailee täällä kuitenkin suhteellisen usein.
 
Leia ja Sesse on opiskelleet tokojuttuja, kuten Leevikin. Voin kertoa että pieni valkoinen oli noista kaikkein nopein ruutuun juoksija! En olisi kyllä ikinä uskonut jos joku olisi minulle esim.5 vuotta sitten kertonut että Leevillä voi lähteä mopo käsistä tokokentällä! Minä kun löin päätäni seinään kun koiraa ei vaan aina jaksanut kiinnostaa.. No nyt kiinnostaa! Niin paljon että pikkukoira käy ihan kuumana kentällä :)
 
Muutama kuvanen Leista, Sessestä ja keskiviikon uinti/treenikaveri Odessa portugeesi.






 






 









Ei kommentteja: