15.5.2011

Kehäkäytöstä kertailemassa

Päätin jo aiemmin että tänä viikonloppuna mennään terästämään koirulaisten kehäkäytöstä. Koska en osannut päättää kummalle päivälle mennään ja kumman kanssa, niin menin molempiin ja molempien piskien kanssa :D
Leevin kanssa siis oltiin piitkästä aikaa mätsärissä, ja veteraanikehissä ihan ekoja kertoja. No ei ehkä esiintyminen mennyt ihan nappiin lauantaina. Itse en ensin muistanut että pikkukoiran kanssa tosiaan siellä kehässä _kävellään_ ja koira yritti rikkoa välillä laukalle. Tänään se esiintyi vähän ryhdikkäämmin (oli niin äijää, kun oli ihan rakastunut kehän laidalla olevaan Nastaan..), ja otti vaan pari laukkaaskelta. Pöydällä se oli ihan ok molempina päivinä. Koska veteraaneja oli niin vähän niin herra sijoittui molempina päivinä (Leevi on monen vuoden mätsäreissä juoksemisen aikana sijoittunut vain kerran aikaisemmin ;)). Lauantaina se oli neljäs ja tänään punaisten neljäs. Ei hassumpaa olla veteraanikoira :D


Leia esiintyi molempina päivinä kehässä hienosti, ja olin tosi tyytyväinen. Sen kanssa ei koskaan tarvitse miettiä mitenköhän se esiintyy tälläkertaa, koska se tietää miten kehässä käyttäydytään. Ja se on niin helppo esittää, sen kun juokset sen vieressä ja vähän hännästä pidät seisottaessa. Itse se itsensä esittää ja seisoo kivasti ilman kummempia asetteluja, ja pysyy siinä niin kauan kun tarvitsee. Ja mikä kivointa, sen häntä heiluu aina kehässä ja sillä on kivaa :) Lauantaina tuomari sanoikin että siitä näkee että se on ennenkin kiertänyt näyttelyitä. Lauantailta tuli sininen nauha ja tänään punainen, muttei sijoitusta kumpanakaan päivänä. Ensi viikolla sitten suunnataan neidin kanssa aptukseen :)


Ainiin ja saihan koirat kirjalliset arvostelutkin tänään. Leevistä sanottiin näin: "Hyvässä kunnossa, Hyvä karva ja hampaat. Esiintyy hienosti." ja Leiasta näin: "Hyvä etupää, hienosti kulmautunut takapää. Kaunis etu- ja takaliike." Seurana meillä oli eilen Kanerva (Papu veti koko potin kotiin ollen PUN1, BIS1!) ja tänään Kanervan lisäksi Piatta Nastan kanssa. Tässä vielä muutamia kuvia! Ja kiitos mätsäreistä eilen kääpiöpinseriharrastajille, ja tästä päivästä eläinlääkisopiskelijoille! Mätsärit oli oikein onnistuneet molempina päivinä :)












4 kommenttia:

Nea kirjoitti...

Onnea hienoista tuloksista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana palkintoposeeraus Leevillä! :'D Hei kiitos mukavasta viikonlopusta, jos sulla sattuu olemaan yhtään kuvaa missä meidän piski vilahtaa, niin saat lähettää mulle vaikka sähköpostilla (kanerva(ät)xip.fi) tai ihan miten tykkäät... :)

Laura kirjoitti...

Nea, Kiitos :D

Kanerva, Eikös Leevi oo ihan synnynnäinen palkintopossu :'D Lähetän sulle piakkoin niitä kuvia, anteeksi kun on vähän kestänyt niiden lähettäminen..

Anonyymi kirjoitti...

Ei haittaa! Jos totta puhutaan, en ole itsekään vielä edes ladannut sunnuntain kuvia koneelle... :'D