22.5.2011

Kuulumisia näyttelykehistä ja treenikentiltä

Leian kanssa käytiin tänään pyörähtämässä näyttelykehässä jäähallilla. Sähläiltiin taas bussien kanssa, mutta ehdittiin onneksi kehänlaidalle vajaa puoli tuntia ennen arvostelun alkua. Kehästä tultiin tänään taas sinisen nauhan kanssa, EH siis :) Arvostelu oli aika epäselvällä käsialalla raapustettu, joten en viitsi sitä yrittää saada tänne blogiin, mutta siis pää ja ilme olivat erinomaisia, ylälinja kaunis ja turkista tuli myös kehuja. Takakulmauksia oli tuomarin makuun liian vähän, ja samaten takaliikkeet hitusen ahtaat. Tuomarina oli Irlantilainen Austin Long-Doyle. Oli erittäin lyhyt (mutta mukava :)) näyttelyvisiitti, kun tultiin niin myöhään ja lähdettiin heti ropin ja vsp'n valinnan jälkeen kotiin.

Ja sitten viimeviikkoisiin treeneihin, vaihteeksi agia ja tokoa siis luvassa :-D Torstaina Leian kanssa ojangossa ohjatuissa treeneissä. Hiottiin kontakteja, harjoiteltiin rengasta ja tehtiin putkitreeniä.
Kontaktejahan me ollaan tehty aika paljonkin jo viime syksynä, mutta eipä tullut mieleen että ne ylösmenokontaktitkin kannattaa opettaa varmoiksi. Niitä siis treenattiin myös palkkailemalla pelkästä seisoskelusta puomin ylösmenokontaktilla ja alotetaan nyt niitäkin tekemään ihan urakalla. Hirveä palo olis päästä Leian kanssa tekemään rataa ja kaikkea, mutta mielummin rakennetaan nyt perusteet hyvin. Vähän tuota otusta joutuu kyllä jarruttelemaan, mutta se on niin mainio kun kaikki mitä tehdään niin tehdään täysillä :) Rengasta tehtiin ilman kehikkoa, eli läpijuoksuna vaan. En ainakaan muista että oltais rengasta aiemmin otettu, mutta hyvin sen sai jo nyt lähetettyä aika pitkältäkin :)
Putkea tehtiin lelupalkalla. Lähetin sitä suoralle putkelle eri etäisyyksiltä ja eri kulmista. Hyvin se putkea hakee, nyt vaan ruvetaan tekemään erilaisia lähetyksiä sinne :)

Perjantaina ja lauantaina treenattiinkin sitten taas Amyn ja Sansin (ja Touhon) kanssa tokoa. Molempina päivinä aika lyhkäset treenit. Paikallamakuuta palkkailtuna eri matkoilta ja erilaisilta ajoilta, yksin ja Sansin vieressä. Leia on pysynyt tosi rauhallisena niissä :) Seuraamisia ollaan tehty lyhyinä ja etenkin käännökset on menneet huonommaksi, joten niiden kanssa jatketaan. Jääviä ollaan hinkattu vaihtelevilla tekniikoilla, eikä niissä mitään hämminkiä. Luoksarit on olleet samaa sarjaa kun aiemminkin, tulkintakysymys onko Leian eteentulo tiivis vai törmääkö se. Mun mielestä hyvä noin, joten antaa olla :) Ens viikolla sitten taas kokeeseen, joten ensi viikko taas paikallamakuuta ohjelmassa. Niin ja jotain motivoivia pikku-treenejä, ei jaksa hinkata liikaa..

Ei kommentteja: