25.10.2011

Koirakavereita ja aivoituksia tokokentällä





Yllä kuvia meidän viimeviikkoisesta "vierailevasta tähdestä", jonka asusteli meillä muutaman päivän verran. Pikkuinen Ruu asustelee siis Lempäälässä siskoni perheen luona. Aika hauska otus kaikkiaan, pieni mutta pipppurinen ;) Neiti on tervetullut tänne hoitoon toistekin!


Ja sitten tämänpäiväiseen reissuun, käytiin siis moikkaamassa Karoliinaa ja Nemoa järvenpäässä. Tehtiin kunnon lenkki koirien kanssa, ja piskit kirmaili pelloilla (tai siis Nemo ja Leia, Leevi väisteli parhaansa mukaan..), niin ja käytiin toki myös tokoilemassa kentällä. Molemmista kyllä huomasi että liian vähillä treeneillä on menty viimeviikot. Molemmat oli ihan kierroksilla..


Leevi teki ruutua, noutoa ja luoksareita, kaikki noita pitkästä aikaa. Nouto oli kaikkea muuta kun noutoa, en voinut kun nauraa sille kun se viiletti aivot piisonihepulin sumentamana pitkin kenttää niin kovaa kun jaloista lähti ja piti samalla kapulan laipasta kiinni etuhampaillaan.. Juu, tehtiin sitten vaan tylsiä pitoharjotuksia. Ruutuun piisoni taas keksi omia varioitaan (miksi sinne pitäisi suoraan juosta, kun voi keilata pari törppöä ensin tai vaihtoehtoisesti kiertää niistä jonkun sattumanvaraisesti?) Luoksarit sitten oli ihan näppäriä.


Leia teki ruutua namialustalla ja oli ihan jees. Täytyisi vaan kehitellä joku fiksumpi opetusmetodi tuohon että päästäisiin joskus eteenpäinkin. Tehtiin myös kaukoja, ja ne oli kivat, koira jaksoi keskittyä jopa! Luoksetuloja tehtiin ja voin kertoa ettei tuota liikettä mennä enää tänävuonna kokeisiin esittelemään! Olipa kerran tiivis eteentulo, sitten tuli vauhtia, lisää vauhtia, ja sitten unohtui jarru matkasta kokonaan.. En todellakaan tiedä mitä tuolle liikkeelle tehdään, se nimittäin törmää nyt lähes poikkeuksetta, ja niin että tömähtää. Hemmetti sentään. En vaan tiedä miten saisin sen hidastamaan, ilman että se kuitenkaan rikkoisi raville. Leian luoksetulovauhti on ihan liian kova, niin kova kun noilla pitkillä koivilla lähtee. Tässä riittääkin mietittävää.. Lopuksi tehtiin vielä paikkista, ja ihan pätevä likkahan tuo oli.


Kiitos Karoliinalle ja Nemppaselle tästä päivästä! Sellaset 6 h. taisi mennä yhteensä reissuun, jonka seurauksena sohvallani on hienot pörröiset karvatyynyt, musta ja valkoinen. Päivän riehumiset taitaa olla riehuttu :-D

Ei kommentteja: