31.5.2009

Pentunäyttely

Leia pääsi tänään ihan ensimmäiseen näyttelyynsä. Tuomarinkartanon pentunäyttelyyn siis otimme osaa :-) Kamalan kuuma oli ja Leia sai olla melkein koko ajan häkissä, suojassa kuumalta auringonpaisteelta.

Portugeesejä oli 2 kpl. Molemmat oli siis pikkupentuluokassa. Leia käyttäytyi kehässä ihan hienosti, mitä nyt muutaman innokkaan hypyn teki mutta seisoi ihan kauniisti.
Tuloksena oli pentuluokan toinen sija. Tässä arvostelu Saija Juutiselta:

"Mittasuhteiltaan miellyttävä narttupentu, jolla ikäisekseen hyvä runko. Narttumainen kapea pää. Hyvä purenta ja kaula. Etukulmaukset voisivat olla viistommat. Hyvä reidenleveys. Vahva lantio. Liikkuu oikealle ryhdillä. Kantaa hyvin hännän. Etuosa saa tiivistyä. Hyvä karvanlaatu."

Tyytyväisiä ollaan tuohon arvosteluun :-) Kuvia ei valitettavasti ole, koska en saanut ketään mukaani kuvailemaan.
Näyttelyssä kului vaan muutama tunti, sen verran nopeasti arvostelut meni. Leian oloa helpotin viileällä pyyhkeellä kehän jälkeen ja käveltiin bussipysäkille vantaanjoen kautta. Leia pääsi uimaan siis ja vetämään kunnon hepulirallia heinikossa :D Sinne meni näyttelyturkki, mutta kesä kuivattaa ;)

Nyt vaan katselemaan kesälle lisää näyttelyitä :-) En ole 3-4 vuoteen pörrännyt itse kehissä, kun leevin näyttelyistä on jo aikaa. Jonkin sortin näyttelykärpänen pääsi puraisemaan :--)

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onnittelut Leialle hyvästä näyttelymenestyksestä! On se hieno tyttö ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Leia! Oikein hyvä arvostelu :-)
t. Hannele ja Stella

Essi kirjoitti...

Onnea meidänkin puolesta hyvästä arvostelusta! :)

Iida kirjoitti...

Onnea meiltäkin=)

T: Iida ja heeler tytöt Oosa ja Freya

Heidi ja Bichonit kirjoitti...

Onnea onnea nyt vielä! Ens kerralla teille lähtee sit tukijoukotkin mukaan! :-)

(Ja tosiaan sinne 24.7 varmaan Ninjan kanssa tullaan)