18.5.2009

Uintia koiramaiseen tyyliin

Oltiin uimassa ensimmäistä kertaa Hyvinkään koirakylpylällä, Aptuksella. Otettiin allas omalle porukallemme, johon tällä kertaa kuului Heidi bichoniensa Ninjan & Nellyn kanssa, Piia Mini staffin kanssa ja tietenkin minä Leevi & Leia. Lastattiin vaan koko lauma autoon ja menoksi :-)

Molemmat koirat tarvitsi avustajaa veteen, koska ekaa kertaa oltiin siellä uimassa. Ensin Leevi ja Leia meni erikseen, mutta sen jälkeen ne uivat vierekkäin altaassa. Pelastusliivien laitosta koirat oli alkuun vähän järkyttyneitä, mutta kun sitten alkujännityksen jälkeen päästiin veteen asti niin ihan hyvinhän se meni :-) Vesikammoinen Leevi oli aika kauhuissaan, mutta kyllä se loppua kohti alkoi enemmän mielellään mennä veteen. Sen uimatyylistä kyllä huomasi ettei herra ole kyllä uinut kovinaan paljoa, sellasta polskimista se oli ;) Mutta ihan hyvin se kuitenkin ui, mistä olin yllättynyt.

Leia sen ui tosi hienosti, kyllä sillä taitaa olla uimataito verissä! Vesikoira mikä vesikoira..
Koirien uidessa vierekkäin meni Leia heti Leevin ohi, ainakin puolen altaan verran oli Leevi aina jäljessä pikku vesipetoa. Sellasia uimamaistereita nää mun otuksen on :D
Täytyy kyllä lähteä tuonne vielä uudestaan joku kerta. Koirat oppi nyt myös uimisen ilman avustajaa, niin että itse kävelen vieressä.

Ei kommentteja: