29.10.2009

Jäljestystä ja agiliitoa


Leian vatsapöpö on nyt taltutettu :) Oksentelua kesti onneksi vain se yksi ilta/yö, mutta sen jälkeen on pienen vatsa ollut ihan sekaisin. Ruokahaluttomuutta ei onneksi kestänyt päivää enempää. Tänään ja eilen Leia on ollut ihan normaali, oma vauhdikas itsensä :)

Tiistaina Leevi oli taas agissa, ja treenattiin keppejä lähinnä. Pientä soikiota rataa tehtiin, missä neljät lyhyet kepit, putki ja pari hyppyä. Energiaa oli taas enemmän kun riittävästi, eikä keskittyminen keppien suorittaiseen ollut ihan parasta mahdollista. Harjoiteltiin myös yksittäisillä esteillä takaaleikkauksia, ja treenien jälkeen harjoiteltiin itsekseen yksittäisinä muitakin esteitä.

Eilen sitten jäljestettiin taas, molempien kanssa. Leialla vaikeutin taas lisäämällä pituutta jäljelle miltein 100 metriin, jossa kaksi tarkalleen 90' asteen kulmaa. Suorakaan jälki ei ollut ihan suoraa ja maasto vaihteli risukon ja sammalikon välillä. Toinen jälki tehtiin heti perään ja siinä myös kaksi samanlaista kulmaa, mutta pituutta n.70 metriä. Olen tosi tyytyväinen jälleen tuohon neitiin! Kulmat se suorittaa varman hidasta vauhtia, tarkkaa työtä siis tekee :) Leevin kanssa tein yhden makkararuudun ja sen sujuttua erittäin hyvin siirryin tekemään ihan jälkeä. Jäljellä oli matkaa huimat 4 metriä ja nameja tiuhasti joka askeleen kohdalla. Hyvin ajoi, tästä sitten vaan pidentämään.

Hirveä jälki-innostus päällä, niin koirilla kun omistajallakin :D Hyvässä vauhdissa ollaan nyt molempien kanssa ja jatketaan niin kauan kun ilma sallii..

Ei kommentteja: