24.10.2009

Viikon treenit

Maanantaina tehtiin jälkeä Leian kanssa. Vähän pidennettiin taas matkaa edelisestä ja muutamia mutkia, pituutta oli siis reilu 70 m. Hyvin ajoi, ei mitään ongelmaa :) Tultiin jäljelle vähän pidemmältä että Leia sai itse etsiä jäljen alun.

Tiistaina agitettiin Leevin kanssa, ja tehtiin vaihteeksi vähän vaikempaa ja pidempää rataa. Alkuun ton tontun piti taas vetää piisonihepulit ja suorittaa rataa itsekseen.. Kontaktiesteet on niin huippukivoja, samoin putket ja taisi se itsekseen muutaman hypynkin suorittaa. No mutta itse rata meni sitten hyvin, mitä nyt keppien hakeminen olisi voinut sujua paremmin ja puomin alla menevään putkeen se ei joka kerta meinannut mennä, kun puomin päälle kiipeäminen olisi ollut kivempaa. Myös numerokyltit esteiden edessä tuotti vähän vaikeuksia, kun niitä ollaan niin harvoin laitettu. Leevi tuumasi että ne on kosketusalustoja ja pari kertaa pinkoi niitä tassuilla koskettamaan.

Tällä viikolla ollaan Leian kanssa jatkettu lähinnä seuraamisen harjoittelua ihan suoraan, ja tehty käännöksiä. Lisäksi ollaan tehty kaukokäskyjä, joissa se on sisäistänyt sen ettei se takamus liiku senttiäkään. Myös luoksetuloja ollaan tehty ja siinä ainoa ongelma on että välillä tuo neiti unohtaa jarruttaa riittävästi, jos en anna käsimerkkiä eteentulossa.
Eilen oltiin ohjatuissa, nyt ollaankin puolessa välissä toko1-kurssia. Tunnin teemana oli seuraaminen, seuraamisen käännökset ja seuraamisesta seisomaan jääminen. Seuraamissa se jätätti edelleen hieman. Kouluttajalta saatiin hyvää palautetta miten saadaan sitä hiottua lisää :)
Käännöksen menee hyvin oikealle, mutta vasemmalle täytyy vielä treeniä paljon lisää.
Liikkeestä seisominen meni oikein hyvin, eikä siinä tarvita enää käsimerkkiä. Neiti sallii myös sen että kierrän sen ympäri, sen lisäksi että jatkan matkaa sen jäädessä seisomaan.
Tehtiin myös paikallamakuuta. Kestoa oli muutama minuutti, jonka aikana kävin muutamia kertoja palkkaamassa. Leia katsoi mua kokoajan, ei vaihtanut lonkalle tai mitään muutakaan. Kunnes sitten lopuksi kun olin aikeissa kohta mennä vapauttamaan se yhtäkkiä lähti kävelemään viereistä koiraa kohti.. Taisi olla eka kerta kun se paikallamakuusta lähtee. Komensin sen takaisin maahan, ja puolen minuutin päästä vapautin.

Ei kommentteja: