8.10.2009

Viikon kuulumisia ja agilitykuvia











Ylläolevat kuvat on siis viime postaukseen liittyviä, eli itsenäisistä agitreeneistä viime perjantailta.

Kuvista kiitos kuuluu Hedílle!


Sitten tämän viikon kuulumisiin. Sakemannipoika Nemo oli meillä viikonloppuna hoidossa.

Leevin piti tietysti komennella Nemoa murisemalla sille jatkuvasti, mutta pian se hyväksyi Nemonkin meidän laumaan :-) Sunnuntaina satoi koko päivän, ja tältä tämä kolmikko sitten näytti ;)

Lauantaina oli viimeinen jälkikurssin kerta. Tein Leialle n.60 m pitkän jäljen metsässä, vähän haastetta toi loiva ylämäki ja alamäki jäljellä. Jäljestäminen sujui tosi hyvin ja olin oikein tyytyväinen Leiaan :)

Tällä viikolla ollaan tehty jälkeä muutamaan otteeseen varsin hyvällä menestysellä. Jotain 60-70 m. suoraa jälkeä metsään ja hankaluutta lisännyt kaarroksilla sekä puunrungon ylityksillä.

Nyt jatketaan treenausta niin kauan kun vielä voi, ja keväällä sitten suunnataan jatkokurssille :)

Tiistaina oltiin taas Leevin kanssa agilityssä. Harjoiteltiin erityisesti putken pään hakemista itsenäisesti ja kontakteja vahvistettiin taas namilautasen avulla Herra taas vähän kuumeni ja ennen lupaa lähti koskemaan jokaikistä nami/kosketusalustaa minkä löysi kentältä..Muutenkin suoritti niitä esteitä itsekseen samaan aikaan kun yritin saada sitä takaisin mun luokse. Aika häsellystä oli koko rata, eikä Leevi jaksanut keskittyä putken pään etsimiseen kunnolla vaan yritti tehdä ihan omiaan. Vauhtia ainakin oli kiitettävästi 8)
Tehtiin vielä keppejä lopuksi ihan urakalla. Niitä(kin) pitäisi harjoitella lisää.

Keskiviikkona suuntasin citypuudelieni kanssa Mustin ja Mirrin aleen. Sieltä tarttuikin mukaan Leialle Hurtan talvimantteli talvea varten, sekä jälkiliina :)
Tänään oli viimeinen Vesikoiratoko, tosin jatketaan varmaankin torstaisin Vesikoirien omatoimiryhmässä. Tänään kokeiltiin taas harjoitusta jossa kouluttaja koskee koiraan. Leia oli alkuun sitä mieltä että se se on hurjan kivaa, mutta sitten väisti kuitenkin kosketusta. Parin toiston jälkeen se meni ihan hyvin :)
Tehtiin myös paikallamakuuta onnistuneesti rivissä. Etäsyyttä ei ollut varmaan 4 metriä enempää. Olen tyytyväinen että Leia ei enää juurikaan tarjoa lonkalle vaihtamista kesken paikallamakuun, vaan makaa tarmokkaamman näköisenä koko ajan.
Liikkeestä seisomista tehtiin jonkin verran, ja ihan hyvin sujui. Mitä nyt tuntuu että neiti on pikkasen alkunut jätättää seuraamisessa, kun ollaan harjoiteltu jääviä liikkeitä. Mutta seisominen kuitenkin meni hyvin :)´
Myös seuraamisen käännöksiä treenailtiin, ja oikealle ne sujuu hyvin. Sen sijaan vasemmalle kääntymiset meni vähän niin ja näin..
Leia on selvästi motivoitunut tokoon, mutta tämä ALO-liikkeiden harjoittelu alkaa sen mielestä olla tylsää - niinpä se varasti päivällä Leevin noutokapulan ja tuunaili sitä vähän.. Taitaa olla pian aika hommata Leeville uusi..






1 kommentti:

karoliina kirjoitti...

ihania noi agikuvat, näyttää koirat niin onnellisilta :-)