1.4.2010

Leevi sairastaa



Leevi oli vielä aamulla ihan normaali, oma itsensä. Iltapäivällä kotona olleelta äidiltäni tuli puhelu että Leevillä ei ole kaikki ihan kunnossa. Leevi oli oksennellut koko päivän tiuhaan tahtiin ja ripuloinut, toisinaan oksennus oli ollut veristäkin.
Kiiruhdin kotiin niin pian kun pääsin, ja koira makasi sängyn alla huonovointisen näköisenä, ja hengittikin rahisevasti ja hitaasti. Ei tullut edes vastaan. Yritin juottaa sitä, mutta mikään ei pysynyt sisällä.

Viideksi saatiin aika eläinlääkäriin. Eläinlääkäri totesi että kyseessä olisi mitä luultavammin akuutti suolistotulehdus. Leeviä nesteytettiin ja otettiin verikokeet ihan kaiken varalta. Lämpöä ei koirulilla ollut, eikä sydämessä tai hengityksessäkään ollut mitään poikkeavaa. Verikokeiden tulokset tulee sitten ensi viikolla..
Leevi sai mukaansa kolmea eri lääkettä, joita annetaan nyt neljän päivän ajan.
Nyt illalla Leevi on voinut ihan hyvin, kävelee hieman eikä enää ole oksennellut tai ripuloinut. Hengityskin vaikuttaa normaalilta. Ehkä tämä tästä, täytynee toivoa että pian helpottaa eikä tarvitse kiiruhtaa pääsiäisen aikaan pitkiin päivystysjonoihin..

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voiei, pikaista paranemista! :( nemolla oli kanssa suolistotulehdus silloin kesällä, juuri samat oireet..

- kartsu

karoliina kirjoitti...

juu, just sinne ollaan menossa (: haaveissa nyt olis vuonna 2011 keväällä kesällä kisaamaan..

haha no siitä vaan palauttelemaan asioita Leevin mieleen! :--D
voisin muuten linkittää teidät, sopiiko?

Laura kirjoitti...

Okei, mäkin mietin että oltas Leian kans tultu sinne Koirakeitaan mölleihin, mutta meiltä sinne on vähän turhan pitkä matka julkisilla :/
Mut tsemppiä teille sinne, hyvin se menee! :)

Hieman harmittaa kun tuo piisoniherra oli vuosi takaperin ihan kelpo tokopiisoni.. Luulen että Leevin harrastukset saa rajoittua siihen agilityyn, mejään ja pk-jälkeen. Keskityn tokoiluun Leian kanssa, on meinaa huomattavasti helpommin motivoitava :D

Tietenkin saat linkittää, voisin kans teijät laittaa tuohon linkkilistaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Leeville pikaiset paranemiset!! t. Hannele, Stella ja muut hauvat