18.4.2010

Leia mätsärissä


(c) Riitta, kiitos kuvasta :)

Leian kanssa mentiin tänään mätsäilemään pitkästä aikaa :) Leevinkin oli tarkoitus tulla mukaan, mutta en löytänyt lähtiessä sen rekkaria joten jätin koirankin kotiin.
Mätsäri järkättiin viikissä, joten mätsäripaikka oli aivan pienen kävelymatkan päässä. Kerrankin näin ;)

Oli kiva nähdä taas kaikkia tuttuja koiraihmisiä :) Leiallakin oli hirveän kivaa kun paikalta löytyi kaikkia tuttuja riehumiskavereita.. Energiaa riitti touhottamiseen ja sähläämiseen..
Kehässä Leia käyttäytyi ihan asiallisesti, ja jaksoi seistäkkin hyvin. Tuomarin käsitellessä neiti seisoi aivan paikallaan. Olin tyytyväinen tyttöseen :>
Lopullisena tuloksena mätsäristä oli SIN-1 :)
Bis kehään ei tässä mätsärissä päässeet kun punaisten ensimmäiset, joten sinne ei päästy pyörähtämään.

Mätsärin jälkeen suunnattiin pelloille riehuttamaan Leiaa, Nastaa ja Papua.
Tyttötrio juoksi innoissaan pitkin peltoa. Kesken leikkihetken peltotietä huristi skootteri, ja ennen kun ehdittiin siihen reagoidakkaan, niin skootterin perässä juoksi kaksi mustaa portugeesihirviötä.. Kukas muukaan kun Leia ja Nasta, ja mikä vauhti niillä oli.. Parissa sekunnissa ne olivat ehtineet n.100 metrin päähän, jonka jälkeen ne vihdoin reagoivat kutsuhuutoihimme ja tekivät U-käännöksen takaisin.. Huh, Onneksi selvittiin säikähdyksellä. Leia arvatenkin joutui hihnaan, eikä saanut minkäänlaista huomiota itseensä.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Onnittelut Leialle, en tajunnutkaan paikanpäällä tulla kyselemään että miten meni :D.
Ihan tyhmää etteivät SIN-1:set pääseet BIS-kehään!

Laura kirjoitti...

Kiitos Sara :D