10.4.2010

Ojangossa treenailemassa



Tänään käytiin talven kestäneen tauon jälkeen Ojangossa, HSKH'n kentällä. Heidi ja Ninja bichoni tulivat mukaan :) Kaikista kuvista kiitos kuuluu siis Heidille!!

Ihan yllätyin miten nopeasti kevät on todellakin tullut, ulkona on ihanan lämmintä ja valoisaa. Me ollaan viikon verran taukoiltu kunnon lenkeistä ja treenaamisesta. Koirat alkaa nyt olemaan terveitä, vihdoinkin. Leian kanssa jätettiin eilisen illan Toko2 kurssin ensimmäinen tunti kuitenkin menemättä ihan varmuuden vuoksi. En halunnut ottaa riskiä jos se ei olekkaan kunnossa vielä, joten ensi viikolla sitten vasta päästään kurssi aloittamaan.




Mutta sitten tämän päiväisiin treenailuihin:
Leevin kanssa hiottiin takaaleikaten putkeen menemistä, jotka sujui pääasiassa oikein hyvin. Lisäksi keskityin sen kanssa ihan yksinkertaisti harjoittelemaan keppejä. Kepeille meneminen oli taas vähän hidasta, mutta kyllä se sitten taas hoksasi miten niille mennään ja meni ihan hienosti. Leevi karkasi kerran kentän reunalle nuolemaan jotain hajua maasta, ja sain käydä sen hakemassa niskakarvoista kun korvat lähti samalla.. Leevi joutui jäähylle ja seuraavalla kerralla se oli vähän kuuliaisempi, vaikkakin olis häipynyt mielellään uudestaan.
Muuta tuon herran kanssa ei sitten tehtykkään, eikä ollut tarkoituskaan tai edes mahdollisuutta kun kentällä on esteitä vielä melko vähänlaisesti.







Leian
kanssa treenattiin tosi monta toistoa tokohyppyä. Neiti irtosi hypylle hyvin ja innolla, mutta muistuttelin sen mieleen että siellä hypyn takana tosiaankin seistään paikallaan. Suurimmaksi osaksi hypyt oli tosi hyviä ja otin ne Leialle oikeankorkuisina. Esteen takana seisominenkin alkoi onnistumaan. Yhden kerran Leia unohti katsoa eteenpäin ja tulos oli tietenkin se että se juoksi suoraan estettä päin :') No, tajusi seuraavalla kerralla katsoa eteenpäin..



Tokoilun osalta tehtiin myös seuraamista, jossa etenkin käännökset oli tosi hitaita ja huonoja. Toisinaan sain ihan hyvääkin seuruuta tehtyä, mutta neidin mielenkiinto osoittautui lähinnä agiesteisiin joten keskittyminen ei ollut mitään parasta..




Päätin sitten tehdä Leian kanssa vähän agiakin. Kerran ollaan vaan harjoiteltu matalaa puomia ja minikokoista hyppyä, siinä sen agilitykoulutus :D Tälläkertaa otettiin oikean kokoista puomia, jonka se meni kovalla vauhdilla ja ihan hyvillä kontakteillakin. Suoran ja käyrän putken suorittaminenkin meni hienosti ja ennenkaikkea innokkaasti :) Hyppyä harjoiteltiin myös, tosin vähänlaisesti. 40 cm este sujui kevyesti ja neiti seurasi ohjausta tarkkaan.



4 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Vitsi teillä menee hyvin sekä Leevillä että Leialla ;D Minäkin menen huomenna agility harkkoihin Oosan kanssa :D Kattoo nyt miten menee vaikka viime kerralla meillä oli kyl vauhtia ja tuli puhtaat radat :D

-Iida ja tappijalat Oosa ja Indi

Iida kirjoitti...

Kiitos :D Juu olen mä Oosan kanssa mölleilty ja ollaan pari kisaa voittettukin:D Ei vielä olla uskallettu virallisiin mut aika näyttää mennäänkö edes voi olla että mennäänkin :) Juu oltiin tollon -08 agirodussa ja aikeissa olis mennä tänäkin vuonna jos ei kisaan niin ainakin kattoo ja voi olla että oosakin tulee :)
-Iida, Oosa ja Indi

Roosa kirjoitti...

Onpas veikeän näköisiä kavereita! Onko teillä mitään ongelmia sen kanssa, kun toinen koira on isompi ja toinen pienempi?

Laura kirjoitti...

Iida/ Muistelinkin että oltiin silloin samassa agirodussa :) Meillä vielä vähän kysymysmerkkinä osallistuminen siihen tänä vuonna, mutta jos joukkoe saadaan kasaan niin eiköhän me sinne lähdetä :)

Narri/ Kiitos :) Ei ole tähän asti tullut tilannetta että tuosta kokoerosta (n.12 kg) olisi tullut ongelmia. En sitten tiedä olisiko tilanne toinen jos olisin ottanut uroksen ja koirien välillä olisi ollut enemmän valtataisteluita.