22.4.2010

Möllejä ja vähän treenejäkin


c) Riikka, kiitos!

Tällä viikolla suunnattiin maanantaina Finlandiatalon kentälle treenailemaan kehäkäytöstä molempien koirien kanssa. Paikalle tuli myös kolme petsieläistuttua koirineen. Tulipahan myös huomattua että voisi tehdä molemmille hyvää kulkea keskustan vilinässä enemminkin, ettei ihan maalaistuta 8)
Leia harjoitteli pääsiassa treeneissä hiljaa olemista puuhun sidottuna, samalla kun treenailtiin Leevin kanssa. Tässä neiti onnistui hetkittäin ja yritin aina palkkailla sitä välillä kun se rentoutui ja oli hiljaa.
Leevi sen sijaan opetteli sellaista askelajia kun ravi, niin että miten niin viime näyttelyistä on kauan.. ;) Kyllähän se sitten ihan hyvin meni toisinaan, ja seisoi hienosti. Herra oli myös innoissaan että sen kanssa tehdään, ja innostui mun kanssa leikkimäänkin ja oli vähän hepulituulella :) Mutta kun koitettiin ottaa jotain käsittelyharjotusta, niin hui kun oli pelottavaa..

Eilen oli agitreenit Leevin kanssa ja harjoiteltiin ihan simppeliä rataa, teemana taas keppien hakeminen ja niitä tehtiin paljon. Muuten rata oli melkoisen vauhdikas ja lähinnä suoraan juoksemista. Eka rata meni häsläten, mutta muut oli hyviä. Kepitkin meni kivasti suurimmaksi osin.

Tänään koulusta päästyäni lähdettiin agimölleihin Ojankoon, pitkästä aikaa :D Leiakin pääsi mukaan, lähinnä taas opettelemaan rauhoittumista ja kontaktia niin suuressa häiriössä ja olemaan kiljumatta vaikka treenaan Leeviä. Ja todella, se oli loppua kohden ihan hiljaa, jee. Möllien rata oli tosi helppo ja yksinkertainen, pitkiä suoria ja oikeen vauhdikas siis. Leevi oli vähän hidas, en oikeen tiedä mistä se johtui, mutta ihan hyvin meni kuitenkin. Radalta tuli 5, kun rima tippui (!). Aika oli 38,15 sek, ihanneaika 50 sek. Oikein kivaa oli päästä pitkästä aikaa mölleilemään :)

Ei kommentteja: